La mulți ani, Ilinca!

Dragă Ilinca,

Azi e ziua ta. Ești vărsătoare, așa ca mine. O zodie de aer, dar diferită față de celelalte zodii de aer. Noi, vărsătorii, nu suntem brize ușoare ca gemenii sau balanțele, noi suntem uragane. Dar în lumea ideilor și a haosului, să fii în ochiului uraganului și în echilibru mereu, nu e întotdeauna ușor…

Dar fundația rezistă oricât de multe ar veni și ar pleca. Iar fundația e ceea ce ne leagă. Așa am aflat că prietenia noastră nu ține loc de timp sau spațiu. Am putea fi cele mai bune prietene sau suntem deja?

Te cunosc de mai puțin de un an, dar te-am văzut mereu strălucind. Strălucind în lumina soarelui, dar mai ales, strălucind în intuneric, ca stelele.

Ce îți urez eu de ziua ta? 10 lucruri.

  1. Să zbori liberă în bătăia vântului cu încredere că rădăcinile și principiile tale sunt ancorelele care vor reuși să prindă clipele care contează cu adevărat. 
  2. Să ai curajul să îți pictezi destinul în cât mai multe culori cu încredere că tu nu vei picta curcubeul, tu ești însuși curcubeul. 
  3. Să păstrezi acel zâmbet inocent pe chipul tău, iar de vor dori să îți ia zâmbetul, amintește-le că tu ești chiar uraganul. Și ținutul lui Oz nu e chiar un loc plăcut pentru hoții de vise. 
  4. Când vei avea dubii, amintește-ți că pe tabla de șah, regina e singura piesă care se poate mișca în orice direcție și așa vei găsi strategia. Da, știu, lumea ideilor poate fi un loc lipsit de confort uneori, dar viziunea e totul.
  5. Să îndrănești să cucerești imposibilul, să îți ții visele imposibile strâns la piept și să lupți pentru a le aduce la realitate cu forța care te caracterizează doar pe tine.
  6. Să iubești, să speri, să ai curaj să fii în arenă, să lupți și să o iei de la capăt, reinventându-ne mereu. 
  7. Să fii tu. 

 

Make a wish! You are the star!

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s