Dragon Killer

Am o provocare interesantă. Cum ar fi să te oprești puțin din ce faci acum și să îți propui să identifici ce e real și ce nu? E necesar să separi cele două elemente: autenticul și superficialul. Și odată separate, superficialul devine amenințător. Vrei să îl ignori sau să îl ascunzi, dar nu fucționează, pentru că te urmărește din umbră. Și îl vezi cum crește și tu rămâi același. Răul trebuie tăiat de la rădăcină. O dată pentru totdeauna. Trebuie să ucizi dragonul care nu e autentic și să îl păstrezi pe cel autentic aproape de sufletul tău.

Conexiunea era la frecvența potrivită, dar frecvența ta era cel puțin paradoxală. Eu căutam aerul, dar tu erai claustrofob în gândire. Îmi plac provocările, dar când autenticul ajunge în apele tulbure ale superficialității, prima reacție e să supraviețuiască.  Supraviețuirea devine din ce mai dificilă pe măsură ce realizează că nu poate face nimic pentru că râul e poluat definitiv. Autenticul își dorea să se exprime, dar a ajuns să lupte pentru a supraviețui. Dar când a realizat că pentru a supraviețui trebuia să împrumute trăsături de la superficial pentru a se camufla, a realizat că ar trebui schimbată strategia. Dar cu ce poți lupta când dezechilibrul de putere e mult prea mare? Cu magie. Crește-ți propriul dragon cu lapte de unicorn. Va zbura curând cu aripi de curcubeu.

Poți fi atras de întuneric, sperând că ești scânteia care va lumina încăperea. Și poate fi necesar să încerci ca să îți redescoperi valoarea. Dar când observi că ți-a mai rămas un singur chibrit pentru a te încălzi într-o noapte de iarnă, trebuie să ai curajul să privești realitatea, oricât ar fi de dureroasă. Cheamă Dragonul, lasă-l să ardă superficialul. Te va durea, dar vei reînvia ca Pheonix din propria-ți cenusă. Acum ai și puterea Dragonului. Iar curcubeul va răsări curând.

Odată ce curcubeul dă viață esențialului, iar viața dă naștere poveștilor, am zero toleranță față de un dragon ucis. Îl privesc cum arde, pun punct ultimului capitol și întorc foaia.

Asta e magia noilor începuturi!

Ruxandra Sava, Rainbow Seeker and Dragon Killer. 

 

 

Lasă un răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s