Dragă prietenă, 

Sunt eu, Andra. Dacă ar fi să creez puzzle-ul prieteniei noastre, cu siguranță piesa de la care aș porni ar fi autenticitatea. Aș adăuga complexitatea, libertatea, rațiunea, forța, energia, aerul, focul, pământul, apa, universul. De fapt, ăsta e cadoul meu pentru tine: un întreg puzzle creat azi din elementele care ne definesc prietenia. Dar înainte să ți-l trimit, voi scrie pe el cu litere mari multicolore: ÎNCREDERE

Tu ești o energie aparte. Creezi prin artă și cuvinte și distrugi prin foc. Și odată o etapă încheiată, renaști ca Pheonix. Dansezi, dar în dansul tău nu e nimic premeditat. Briza ți-a scris destinul și energia ta e pretundindeni. Și sufletul tău e autentic, pentru că tu știi totul.

Forța ta e uimitoare, pentru că tu nu te clatini. Creezi bariere și rupi granițe. Pui meticulos cărămidă după cărămidă și creezi imperii care vor rezista. În Castelul tău, descifrezi simboluri pentru a găsi alchimia următoarei călătorii. Explorezi necunoscutul pentru a găsi valoarea și a o aduce azi, în prezent. Te privesc de la distanță cum îți desăvârșești lucrarea cu răbdarea lui Sisif și intuiția unui geniu. Drumul tău e neexplorat încă, dar ție nu îți e frică. Pe nisipuri mișcătoare, în cădere sau în ascensiune, pasul tău e sigur și încrezător. Tu ești tu și nimeni nu îți va lua vreodată autenticul. 

Dragă prietenă, aș vrea să știi că te admir. Am văzut în tine autenticul, imposibilul, dorința de a rezista cu orice preț și magia de a fi. Suntem atât de diferite și o vreme m-am întrebat ce anume ce unește. E acea magie care leagă imperiile nostre. În timp ce eu sunt regină a unui castel-curcubeu, construit pe nori, care apare și dispare ca prin magie, tu ești regină a unui castel cu grădini și arbori diverși cu rădăcini atât de adânci care ating nucleul Pământului. Noi nu concurăm, ci facem comerț inteligent. Eu îți trimit raze de curcubeu, iar tu mă hrănești cu pere. Sper să găsesc un obiect folositor în călătoriile mele și să ți-l aduc în dar.

wp2865260

 

Puzzle-ul e aproape gata. Mai lipsește o singură piesă. Ultima piesă e o clipă magică: 17 februarie 2019, ora 12.00.

La mulți ani, Crina! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s